Fordon & Tjänster

Hos HÅJ Transporter AB sätter vi alltid kvalitet, tillförlitlighet och effektivitet i centrum av vår fordonsflotta. Med över 70 noggrant underhållna fordon är vi rustade för att möta dina transportbehov med precision och professionalism.

Tunga Lastbilar:
Vi har en flotta av 38 tunga lastbilar som är redo att hantera även de mest krävande transportutmaningarna. Dessa fordon är utrustade med den senaste tekniken och har en genomsnittlig ålder på endast 2,5 år. Det garanterar inte bara hög prestanda utan även pålitlighet.

Lätta Lastbilar:
För mindre laster och ökad flexibilitet har vi 32 lätta lastbilar i vår fordonsflotta. Dessa fordon är idealiska för snabba leveranser och är också utrustade med modern teknik och miljövänliga drivlinor.

Hållbarhet i Fokus:
Vi är stolta över att driva vår fordonsflotta med fossilfritt bränsle, specifikt HVO100/EL. Denna satsning är en del av vårt engagemang för att minska vår miljöpåverkan och främja hållbara transportlösningar.
Vi är övertygade om att våra välskötta och moderna fordon är ryggraden i vår förmåga att leverera pålitliga och effektiva transporttjänster till våra kunder i hela Stockholmsområdet.
Vare sig det rör sig om logistik eller distribution, kan du vara säker på att våra fordon är redo att klara av uppgiften med precision och säkerhet.

Kontakta oss

​​​​​​​Månskärsv. 11
141 75 Kungens Kurva, Stockholm

08-645 80 11
info@hajtrp.se

Lätt lastbil

Våra lätta lastbilar har en kapacitet på ca 13 m2 eller 1000kg lastvikt.
​​​​​​​
Alla bilar är utrustade med automatiska låssystem för högsta möjliga säkerhet.

Tung lastbil

Våra tunga lastbilar har en kapacitet på 8-10 tons lastvikt.

Samtliga bilar har höj och sänkbara skåp och bakgavelhiss vilket ger oss möjlighet att ta oss in i några av de lägsta garagen i Stockholm.

Lastbil & Släp

För större transporter har vi även tunga lastbilar utrustade med drag.

Övriga fordon

Vi har även tillgång till andra mindre fordon av typen Caddy Maxi och VW Passat för personaltransport eller budkörningar.