Fordon & Tjänster

Håj Transport AB levererar godstransporter av olika sorts frakt, centralt i Stockholm men även i Storstockholm. Vi kör både distribution och linjetransporter som inkluderar allt från; pallar och paket till rullburar. Våra moderna fordon trafikerar vägarna under dygnets alla timmar med effektiva och anpassade transportlösningar. 

Vår fordonsflotta består av cirka 38 tunga lastbilar och runt 32 lätta lastbilar. Lastbilarna är standardbilar med vanliga förbränningsmaskiner som enbart använder sig av fossilfritt bränsle - HVO100. Tack vare anpassade fordon kan vi se till att just dina leveranser genomförs på ett så optimalt sätt som möjligt, oavsett storlek på godset - från mindre personbilar till fordon med kapacitet till 8-10 tons lastvikt.

Vi arrangerar även uthyrning av lastbilar och skåpbilar på timme. Våra höj- och sänkbara tak som vi har i några av våra fordon innebär att vi kan justera lasthöjden och sänka den då vi behöver komma in i små låga garage i innerstaden. 

Våra chaufförer har god lokalkännedom i Stockholms innerstad såväl som i de yttre delarna av länet. Håj Transporter AB utbildar och utvecklar ständigt vår personal för att vara säkra på att alltid leverera så hög kvalité och service som möjligt åt våra kunder. På så vis, i kombination med fler faktorer, känner alla medarbetare på företaget yrkesstolthet och levererar tjänster på högsta nivå dygnet runt.

Våra fordon är aldrig äldre än fem år gamla med en snittålder på tre år. Detta i kombination med att vi kör med en digital ruttplanering, samordnar våra system, har en aktiv dialog om leveranstider, framförhållning i vårt arbete, en optimerad fordonsflotta samt genomför sparsam körning med förarstöd gör oss till ett företag med hög miljömedvetenhet och låg miljöpåverkan generellt sett.  

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller funderingar kring våra transporter!

Kontakta oss

​​​​​​​Månskärsv. 11
141 75 Kungens Kurva, Stockholm

08-645 80 11
info@hajtrp.se

Lätt lastbil

Våra lätta lastbilar har en kapacitet på ca 13 m2 eller 1000kg lastvikt.
​​​​​​​
Alla bilar är utrustade med automatiska låssystem för högsta möjliga säkerhet.

Tung lastbil

Våra tunga lastbilar har en kapacitet på 8-10 tons lastvikt.

Samtliga bilar har höj och sänkbara skåp och bakgavelhiss vilket ger oss möjlighet att ta oss in i några av de lägsta garagen i Stockholm.

Lastbil & Släp

För större transporter har vi även tunga lastbilar utrustade med drag.

Övriga fordon

Vi har även tillgång till andra mindre fordon av typen Caddy Maxi och VW Passat för personaltransport eller budkörningar.