Om oss

Välkommen till HÅJ Transporter AB - en pålitlig partner inom transportlösningar sedan 1982. Med över fyrtio års erfarenhet inom branschen har vi etablerat oss som ett framstående åkeriföretag som erbjuder skräddarsydda logistiklösningar.

HÅJ Transporter AB grundades som ett småskaligt företag och växte snabbt under ledning av vår grundare och tidigare VD, Hans-Åke Johansson. Idag har vi en dedikerad arbetsstyrka på ungefär 100 medarbetare, inklusive administrativ personal och erfarna chaufförer.

Vårt huvudkontor är beläget på Månskärsvägen 11 i Kungens Kurva och fungerar som navet för våra verksamhetsområden i och runt Stockholm.
​​​​​​​
Med en modern fordonsflotta bestående av 38 tunga lastbilar och 32 lätta lastbilar har vi kapaciteten och flexibiliteten att hantera transportbehov över hela dygnet och i hela Stockholmsområdet. Våra fordon är noggrant underhållna och har en genomsnittlig ålder på endast 2,5 år.

Vi är dedikerade till hållbarhet och använder uteslutande fossilfritt bränsle (HVO100/EL) för våra fordon. Vår miljöpolicy återspeglar vårt starka engagemang för att minimera vår påverkan på miljön och att ständigt sträva efter miljövänliga lösningar.

På HÅJ Transporter AB värdesätter vi vårt sammansvetsade och professionella team, som delar vår passion för transportbranschen. Oavsett om du behöver logistikstöd eller distribution, är vi redo att leverera pålitliga och effektiva lösningar för dina behov.

Kontakta oss

​​​​​​​Månskärsv. 11
141 75 Kungens Kurva, Stockholm

08-645 80 11
info@hajtrp.se